VIP2024 | Pittem

VIP2024

Onze Vlaamse topsporters staan klaar om hun medailleambities waar te maken op de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Kriebelt het ook bij jou? Wij brengen de spelen nog dichterbij met onze VIP2024-uitdagingen. Doe mee en maak van Pittem dé VIP2024-gemeente. Als we drie uitdagingen tot een goed einde brengen krijgen we officieel de titel van VIP2024-gemeente.

Uitdaging 1


Tijdens ons paassportkamp organiseren we een jeugdolympiade. De kinderen gaan proeven van verschillende olympische disciplines en zullen allerlei testen afwerken.

Uitdaging 2


We zetten de promotiecampagne VIP2024 van Sport Vlaanderen in de kijker in onze gemeente. Via onze kanalen zal je op verschillende tijdstippen promotie hiervan zien passeren. Aan de hand van sociale media posts, affiches en info op onze website proberen we jou warm te krijgen voor de Olympische Spelen in Parijs.

Uitdaging 3

Ook jullie kunnen helpen door onze gemeente in beweging te zetten. Trek je wandel- of loopschoenen aan of spring op je fiets tijdens de maand april. We dagen jullie uit om 42 kilometer te wandelen of lopen en/of 265 kilometer (de afstand van Pittem naar Parijs) te fietsen. Dit hoef je niet in één keer te doen maar mag in meerdere sessies afgelegd worden. Registreer je je activiteiten op onze Strava club 8740sport? Dan kom je in aanmerking om een uniek gadget te krijgen.

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency