Algemeen | Pittem

Algemeen

Het woonzorgcentrum Sint-Remigius is een erkend rust- en verzorgingstehuis (RVT). Dit wil zeggen dat in het woonzorgcentrum ofwel valide mensen wonen die nog vrij zelfstandig leven, alsook mensen die veel lichamelijke verzorging nodig hebben. Er is ook een beschermde afdeling specifiek voor mensen met dementie.

De dagelijks verantwoordelijke van Sint-Remigius is de directeur (Stijn Van Maele).

Een gans team - verzorging, verpleging, begeleider wonen en leven, ergotherapeut, kinesist, sociale dienst, coördinerend arts, keuken, onderhoud, wasserij - staat ter beschikking van alle bewoners.

De directie en alle medewerkers van het woonzorgcentrum Sint-Remigius en de groep van assistentiewoningen ‘Residentie Breemeers’ verbinden zich ertoe te voorzien in woon –en begeleidingsvormen voor ouderen. Onze opdracht bestaat erin om niet enkel een zorgcentrum te zijn, maar ook een wooncentrum: een omgeving waar ouderen zich thuis mogen voelen terwijl ze ook verzekerd zijn van alle nodige zorg. Het thuisgevoel willen we versterken door iedereen te ondersteunen in zijn individuele zijn en dit op een sociale, respectvolle en flexibele wijze.

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency