Huren zaal en materiaal | Pittem

Huren zaal en materiaal

Organiseer je als Pittemse of Egemse vereniging een activiteit? Dan kan je hiervoor een gemeentelijke zaal huren. Als inwoner van Pittem of Egem kan je voor een privéfeest het Dienstencentrum en de Ontmoetingsruimte Eikeldreef huren. Als niet-Pittemse vereniging kan je zaal de Magneet of de Ontmoetingsruimte Eikeldreef huren, uitgezonderd voor fuiven. 

Beschikbare gemeentelijke zalen en technische info 

Hoe een gemeentelijke zaal aanvragen?

Verenigingen kunnen een zaal maximum één jaar op voorhand aanvragen. Als particulier (inwoner van Pittem/Egem) kan dit maximaal zes maanden voorafgaand aan de activiteit. Alle aanvragen dienen ten laatste vijf dagen via de webshop van de gemeente aangevraagd te worden. Vraag de gewenste zaal dus zeker tijdig aan.

Praktisch

  • De zalen worden per dag verhuurd. De aanvraag komt dan in optie te staan tot het gemeentebestuur de reservering goedkeurt. Na goedkeuring is de aanvraag pas definitief.
  • De sleutel of badge van de zaal haal je op bij het gemeentebestuur – dienst onthaal. Dit kan de dag voor de activiteit of op de dag zelf tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. 
  • We vragen om na de activiteit de zaal terug op te ruimen en schoon te maken. Het nodige poetsmateriaal is aanwezig in de zaal (berging). Alle afval en leeggoed dient door de huurder terug meegenomen te worden. Huisvuilzakken dienen voorzien te worden door de gebruiker.

Prijs en voorwaarden

Raadpleeg het tariefreglement en het gebruikersreglement voor de prijzen en voorwaarden van de gemeentelijke zalen. 

Gemeentelijk materiaal huren

Het gemeentebestuur heeft heel wat materiaal ter beschikking dat je als vereniging kan huren. Onze diensten leveren het materiaal en halen het nadien terug op. Materialen worden niet verhuurd aan particulieren. Raadpleeg het gemeentelijk retributiereglement op het uitlenen van gemeentelijke materialen voor alle info over het huren van gemeentelijk materiaal.

Webshop

Via de webshop kan je de bezetting van de gemeentelijke zalen en de beschikbaarheid van de gemeentelijke materialen raadplegen en reserveren.

Online Reserveren

Hier kan je online een zaal en/of materiaal aanvragen.

Webshop

Vragen of meer informatie nodig?

technischedienst@pittem.be
051/46 03 56 - 051/46 03 57 - 051/46 03 69

U kunt ons ook bezoeken op Markt 1, 8740 Pittem

Openingsuren

Maa
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Din
13:30 - 19:00 (enkel op afspraak)
Woe
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Don
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Vrij
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency