Infoborden | Pittem

Infoborden

Op twee locaties in onze gemeente vind je op een centrale plaats een ledscherm. In Pittem staat dit op de Markt, in Egem op het Egemsdorpsplein.

De ledschermen tonen aan iedereen informatie over activiteiten, projecten en acties die in onze gemeente plaatsvinden. Ook praktische informatie zoals openingstijden, wijzigingen in de dienstverlening…. zullen vlot een plaatsje vinden op de infoborden. Campagnes of activiteiten van verenigingen kunnen eveneens op de schermen verschijnen maar daar zijn voorwaarden aan verbonden (bekijk het reglement)

Voorwaarden voor verenigingen

Enkel campagnes, activiteiten, acties die zich richten naar de volledige bevolking en die doorgaan in onze gemeente komen in aanmerking. Commerciële boodschappen zijn niet toegelaten. De vereniging moet zelf de grafische bestanden aanleveren (afmeting 180 px (h) op 320 px (b)). Deze moeten voldoende kwaliteitsvol zijn om aan het ruime publiek te tonen. Klik op de link als je meer wil weten over hoe je een goed grafisch bestand maakt.

Aanvragen

Het grafisch bestand moet minimum 4 weken en maximum 2 maanden vóór de start van de activiteit/campagne/actie via e-mail (als bijlage) doorgestuurd worden naar infobord@pittem.be. Vermeld in de e-mail kort de inhoud van de activiteit/campagne/actie en de periode waarin je de aankondiging wil tonen. De plaatsing van aankondigingen van verenigingen zijn gratis.

Vragen kunnen gesteld worden via infobord@pittem.be

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency