Home | Pittem

Populaire items

Nieuws

In de kijker

Het gemeentehuis werkt enkel op afspraak!

De coronacijfers in onze gemeente evalueren goed. Maar voor de veiligheid van de burgers en onze medewerkers wordt er enkel gewerkt op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch of online via onze afspraakmodule.
Op de dag van de afspraak kan je aanbellen aan de deur van het gemeentehuis. Een medewerker komt dan voor je open doen. Een mondmasker is verplicht!

Oproep! Stel je kandidaat als ambassadeur 2021 van Ik Koop Lokaal

Word jij het gezicht van Ik koop lokaal?  

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale handelaars, dat is de bedoeling van de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, gaat Ik koop lokaal voor de derde maal op zoek naar ambassadeurs. Word jij het gezicht van Ik koop lokaal 2021? Stel je dan nu kandidaat zodat jouw klanten op jou kunnen stemmen. Door deel te nemen maak je mensen warm om lokaal te kopen én voer je promotie voor je eigen zaak.  

 

lees meer

UNIZO - Schrijf je in voor de gratis Winkelhier Webinars

Aankopen gebeuren vandaag meer dan ooit online. De combinatie van een webshop en een fysieke winkel vraagt tijd en budget.

De consument winkelt vandaag ook bewuster én zijn er heel wat eenvoudige technologische toepassingen waarmee je jouw klanten nog gerichter en efficiënter kunt helpen.

UNIZO organiseert een nieuwe reeks digitale Winkelhier Webinars, waarbij je ook als ondernemer bij gebaat bent. De sessies zijn gratis voor zowel UNIZO-leden als niet-leden.  

lees meer

Zoek de ontbrekende stukken van de feesttafel!

De jeugdboekenmaand bestaat 50 jaar. Daarom vieren we Feest! in de Bib.
Vier weken lang dekken we een feesttafel. Zoek de ontbrekende stukken en win een taart voor het ganse gezin (één stuk per gezin).

Elke week verstoppen we acht stukken op andere plekken!

De tip voor deze week: Maria en Monumenten.

lees meer

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency