Home | Pittem

Populaire items

Nieuws

Provinciaal RUP Kleiput Egem en omgeving

De deputatie van de provincie West-Vlaanderen heeft een start- en procesnota goedgekeurd omtrent "Kleiput Egem en omgeving". De provincie organiseert hieromtrent een raadpleging en op woensdag 23 mei een infomarkt in CC Het Buurthuis, Marelstraat 2 te Egem.

lees meer

Infosessies kringlooptuinieren

Heb jij groene vingers, wil je minder tuin en keukenafval door thuis te composteren of kippen te houden of voedselverlies te voorkomen?  Kom je graag in contact met andere tuinliefhebbers en wil je je kennis en ervaring delen met anderen? Dan is vrijwilligerswerk als kringloopkracht iets voor jou. Een lesje over composteren of moestuinieren in de lagere school, tips geven in jouw of andermans tuin, je verhaal brengen op een stand tijdens een tuinevent, … MIROM en IVIO organiseren een 4-delige opleiding waar je de basisinformatie meekrijgt over kringlooptuinieren en waar je ook leert hoe je het best een verhaal brengt.

lees meer

Aanvraag en afhaling identiteitskaart niet op donderdag!

Het aanvragen en afhalen van een Belgische identiteitskaart en Kids-Id kunnen niet op donderdag. Dit kan wel iedere werkdag op maandag, woensdag en vrijdag van 9u tot 12u en van 13.30u tot 17u. Op dinsdag van 13.30u tot 19u.

Copyright 2018 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Sitemap

Website door Ntriga.Agency