Home | Pittem

Populaire items

Nieuws

In de kijker

Pittemse Coronabon valt in je brievenbus

Het gemeentebestuur verdeelt deze week de Pittemse Coronabon en wil daarmee enerzijds de lokale handelaars een duwtje in de rug geven, anderzijds is het leuk extraatje voor onze inwoners. De bon kan gebruikt worden bij handelaars die verplicht hebben moeten sluiten door de Coronamaatregelen én zich hebben ingeschreven voor de Coronabon. Een overzicht vind je op deze pagina.

 

Voor alle duidelijkheid: je kan de bon niet gebruiken als betaalmiddel bij de kermiskramers.

lees meer

Covid19-toeslag groeipakket voor kwetsbare gezinnen

Gezinnen die het financieel moeilijk hebben wegens een inkomensverlies door de coronacrisis, kunnen eenmalig een extra ondersteuning van 120 euro krijgen van het Agentschap Opgroeien via het Groeipakket. De COVID-19-toeslag kan worden aangevraagd van 15 juni tot en met 31 oktober. 

Als eventuele gerechtigde dien je zelf een aanvraag in te dienen!

Meer info en een aanvraag indienen kan je doen via https://www.groeipakket.be/nl/COVID19.

Uitvoeringsplan voor huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval

Op 12 juni 2020 keurde de Vlaamse Regering een addendum aan het Uitvoeringsplan huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval goed. Deze wijziging betreft een aanpassing van hoofdstuk 10 over de doelstellingen zwerfvuil tegen 2022 en is een vervolg van de wijziging van 2019. Deze wijzigingen moeten ter inzage gelegd worden.

lees meer

Coronavirus - gids voor opening van de handel

Volgens experten zullen we nog een tijd met het COVID-19-virus moeten leven. We moeten dan ook maatregelen blijven nemen om de verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het virus zoveel mogelijk te vermijden. Raadpleeg hier de handige gids over de opening van de handel.

lees meer

Copyright 2020 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency