Home | Pittem

Populaire items

Nieuws

Werken Egemsebinnenweg en Sint-Elooistraat!

Voor de inwoners van de Egemsebinnenweg en de Sint-Elooistraat:

Morgen, 16/10, wordt de fundering geplaatst van de nieuwe weg in beton. Er wordt om 7u gestart t.h.v. de Egemsebinnenweg nr. 14 en 15. Er wordt gewerkt richting de Egemstraat. Vanaf 7u worden alle tijdelijke opritten verwijderd. Gelieve alle auto's tijdig buiten de werkzone te plaatsen!!

Vrijdag, 18/10, na het gieten van de eerste asfaltlaag zullen de opritten opnieuw bereikbaar zijn. Tijdens deze werkdagen zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.

De Sint-Elooistraat zal op woensdag 16/10 en vrijdag 18/10 overdag niet bereikbaar zijn met de wagen. 's Avonds zal dit telkens terug mogelijk zijn.

Preventie diefstallen uit bestelwagens

Bestelwagens zijn een favoriet doelwit van dieven en inbrekers. Sluit daarom je camionette altijd goed af en laat in en rond je bestelwagen geen dure machines of bouwmateriaal slingeren… Maak van je bestelwagen geen “etalage".

lees meer

Fototentoonstelling met lezersportretten

Naar aanleiding van '20 jaar Bib Pittem' werden acht bibliotheekbezoekers geportretteerd met hun favoriete boek. De portretten werden gemaakt door Fotokring Gamma uit Tielt.

Het resultaat is een reeks aangrijpende portretten van lezers met hun favoriete boek. Uit elk boek werd een zin gekozen die het portret vergezelt.

De tentoonstelling kan tot eind november bezocht worden in Bib Pittem, tijdens de openingsuren.

 

Copyright 2019 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency