Nieuws | Pittem

Nieuws

Aanpassing netwerk rode brievenbussen, ook voor Pittem!

B-Post ziet het aantal volume van de klassieke brieven in de rode brievenbussen dalen.

Tegen eind maart 2019 zullen alle minst gebruikte brievenbussen verdwijnen uit het straatbeeld.
Voor Pittem wordt de rode brievenbus weggenomen in de Koolskampstraat 48 (aan het WZC Sint-Remi). Er blijft zeker wel nog een voldoende bereikbaarheid van brievenbussen binnen onze gemeente. De rode brievenbus in de Kerkstraat 16 wordt nog ...gelicht om 17u. Ook kunnen brieven en poststukken verder afgegeven worden in het Postkantoor van Pittem (Kerkstraat 16) of bij het Kariboo! Punt in de Posterijlaan 55 Pittem.

Via onderstaande link krijg je een overzicht van de rode brievenbussen in Pittem en Egem.
https://www.bpost.be/site/nl/rode-brievenbussen

Raadpleging bevolking RUP De Posterij

Het college van burgemeester en schepenen heeft op 5/12/2018 de startnota en procesnota voor het nieuwe RUP De Posterij goedgekeurd. Hiertoe wordt voor de bevolking een participatiemoment onder de vorm van een infomarkt georganiseerd op dinsdag 11 december 2018 tussen 16.00 u en 19.00 u in zaal Dienstencentrum, Voldersstraat 1, 8740 Pittem.

lees meer

Openbaar onderzoek afschaffing zijweg Meulebekestraat

De gemeenteraad heeft in vergadering van 29 oktober 2018 het plan betreffende de afschaffing van de zijweg van de Meulebekestraat, naar woning nr. 53, voorlopig aanvaard.

Een openbaar onderzoek wordt georganiseerd van 6 december 2018 tot 7 januari 2019. In bijlage kan je de bekendmaking betreffende dit openbaar onderzoek lezen.

lees meer

Openbaar onderzoek rooilijn- en onteigeningsplan Molenstraat

De gemeenteraad heeft in vergadering van 29 oktober 2018 het rooilijn- en onteingeningsplan van de Molenstraat voorlopig aanvaard.

Een openbaar onderzoek hieromtrent wordt georganiseerd van 6 december 2018 tot 7 januari 2019. In bijlage kan je de bekendmaking omtrent dit openbaar onderzoek lezen.

 

lees meer

OPGELET VOOR HACKING

Bericht van de politie van Pittem - opgelet voor hacking!!

Copyright 2018 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Sitemap

Website door Ntriga.Agency