Nieuws | Pittem

Nieuws

Ventilus - tweede procesnota omschrijft verdere stappen voor GRUP Ventilus

De Vlaamse Regering nam op vrijdag 20 december 2019 akte van de tweede procesnota over het hoogspanningsproject Ventilus. Er komt een bijkomende tussenstap in de procedure voor het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP). Op basis van de verzamelde reacties tijdens het inspraaktraject worden enkele bijkomende initiatieven gelanceerd die meer duiding en inzicht moeten geven rond de vragen die nog leven. Dit gebeurt onder andere rond de technologiekeuze, gezondheid, landbouw, vogelslachtoffers en waardevermindering van patrimonium.

lees meer

Nieuwe sportraad zoekt kandidaten

Gezocht: leden voor de nieuwe sportraad => "Advies- en overlegplatform Sport".
Wil je het wat en hoe van sport in de gemeente mee bedenken en bespreken? Stel je kandidaat!
Zowel voor leden van een sportclub als individuele sporters. Laat van je horen voor 6 januari via sportdienst@pittem.be

Het Koningspaar in Pittem

Op 6 november mochten we in Pittem ons koningspaar verwelkomen. Was je er niet bij, of wil je nog eens genieten van deze heugelijke gebeurtenis, dan kan je doorklikken naar een fotoreportage van die dag. Op die pagina kan je ook alle foto's die je wenst downloaden.

Opkuis begraafplaatsen

Vanaf 1 december 2019 zal overgegaan worden tot de opkuis van de begraafplaats in Pittem en Egem. Indien u de door u geplaatste bloemen en bloemstukken wenst te behouden, gelieve deze vóór 1 december a.s. te verwijderen aub.

Copyright 2020 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency