Aanbod | Pittem

Aanbod

Romans
Bij ons vindt iedereen boeken naar zijn zin. Gemakkelijk of moeilijk, dik of dun, over liefde, avontuur, oorlog, verre landen, vrolijke, spannende of droevige verhalen,… Het aanbod wordt elk jaar uitgebreid met honderden nieuwe boeken. En tegelijk maken we plaats door niet langer gelezen boeken af te voeren.

 

Voor de allerkleinsten
Ook kleine kinderen genieten volop van boekjes. Reeds vanaf een leeftijd van 6 maanden kunnen baby's omgaan met boeken. Speciaal voor hen heeft de bibliotheek knisper-, voel- en badboekjes. Ouders kunnen hun kinderen helpen door op jonge leeftijd voor te lezen en te vertellen. Al deze boekjes vind je in de peuterafdeling. Voor info over het aanbod aan boeken voor baby's,kijk op www.boekstart.be

Leuk en handig zijn ook de Snippertassen met voorleesboeken, vooral geschikt wanneer kinderen op bezoek zijn bij grootouders, en de Fundels, prentenboeken die je via een chip kan inladen op de pc. Info over deze Fundels vind je in de bib.

Tijdschriften en kranten
In de bibliotheek vind je ook een ruime keuze aan tijdschriften en kranten. Zowat 30 verschillende tijdschrifttitels, van populair naar gespecialiseerd, kan je rustig ter plaatse inkijken of meenemen naar huis. Alle nummers, behalve het meest recente, zijn uitleenbaar. De kranten Het Nieuwsblad en De Weekbode liggen klaar om ingekeken te worden.

E-boeken
Met een van de 5 E-readers kan men E-boeken uit de bib ontlenen. Men kan maximaal 5 boeken ontlenen. De uitleenvoorwaarden zijn identiek als die van gedrukte boeken (gratis uitleenperiode van 4 weken).

 

Vragen of meer informatie nodig?

bibliotheek@pittem.be
051/46 03 76

U kunt ons ook bezoeken op Broeders Maristenstraat 2, 8740 Pittem

Openingsuren

Din
16:00 - 19:00
Woe
14:00 - 17:00
Don
16:00 - 20:00
Zon
09:30 - 11:30

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency