Inschrijven voor sportactiviteiten | Pittem

Inschrijven voor sportactiviteiten

Webshop

Al onze gemeentelijke activiteiten staan gebundeld op onze webshop. Hier kan je jezelf of je kinderen inschrijven voor activiteiten die de jeugd-, sport-, cultuur- en milieudienst en bibliotheek organiseren.

Registreren en inloggen

Om in te schrijven dien je je eenmalig te registreren en kan je een account aanmaken voor je gezin. Zodra je geregistreerd bent en je een bevestiging ontvangt via e-mail, is je login bruikbaar. Eenmaal ingelogd kan je een keuze maken uit het aanbod, je gezinsleden inschrijven en onmiddellijk online betalen. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. 

Volzet

Het aantal deelnemers is beperkt. Indien een activiteit volzet is, kan je je via de webshop registreren voor de wachtlijst. Indien er een plaats vrijkomt, wordt de wachtlijst chronologisch aangesproken.

Problemen bij het inschrijven

Wie problemen ervaart bij het inschrijven kan dit melden via mail naar de sportdienst met een duidelijke omschrijving voor welke activiteit je probeert in te schrijven en wat er verkeerd loopt. Daarna nemen we contact met je op. 

Annulatievoorwaarden
  • Een inschrijving annuleren kan tot 10 werkdagen voor aanvang van de speelpleinwerking met volledige terugbetaling zonder schriftelijk bewijs van ziekte of een andere dwingende omstandigheid. 

  • Een inschrijving annuleren met volledige terugbetaling kan altijd mits schriftelijk bewijs van ziekte of een andere dwingende omstandigheid. Indien de speelpleinwerking op initiatief van de gemeente geannuleerd wordt, volgt een volledige terugbetaling.

  • Een terugbetaling vraag je schriftelijk aan via de sportdienst. Vermeld duidelijk de activiteit, naam deelnemer, datum en de reden voor de annulatie. Voeg het schriftelijk bewijs als bijlage toe. Indien je aanvraag tot annulatie goed werd ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. De terugbetaling gebeurt op het rekeningnummer waarmee de betaling werd uitgevoerd. De terugbetaling gebeurt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail.  
Sociaal tarief 

Als de financiële situatie van de ouder(s) daartoe aanleiding geeft, kan een sociaal tarief gehanteerd worden. Bij de hantering van een sociaal tarief dienen de deelnemers de helft van de deelnameprijs te betalen.

Voorwaarden:

  • Begeleiding van de sociale dienst van het OCMW
  • Een collectieve schuldenregeling
  • Verhoogde tegemoetkoming bij de mutualiteit
  • Laag inkomen

Dit dient u voor te leggen aan de hand van een attest van de betrokken dienst bijvoorbeeld, het OCMW, schuldbemiddelaar, CAW of mutualiteit. Deze toekenning wordt jaarlijks herzien en is van toepassing op ieder gezinslid.

Fiscaal attest en ziekenfondsattest

Bij kinderen jonger dan 14 jaar kan het inschrijvingsgeld ingebracht worden als vermindering op het belastbaar inkomen. De attesten kan je raadplegen en downloaden in de webshop via jouw profiel. 

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency