Sportkampen | Pittem

Sportkampen

Doorheen het jaar organiseert de sportdienst sportkampen tijdens de vakanties.

Zomersportkamp: 4de, 5de en 6de leerjaar

Van maandag 3 t.e.m. vrijdag 7 juli staat het sportkamp voor de drie oudste leerjaren gepland. Tijdens dit vijfdaagse sportkamp komen er heel wat sportdisciplines aan bod en gaan we ook enkele keren op uitstap. Meer info over de planning volgt nog. Deelnemen aan dit kamp kost 75EUR.

Zomersportkamp: 1ste, 2de en 3de leerjaar

Van woensdag 11 t.e.m. vrijdag 14 juli staat het sportkamp voor de drie jongste leerjaren gepland. Op maandag 10 en dinsdag 11 juli is er uitzonderlijk geen kamp. Tijdens dit driedaagse sportkamp komen er heel wat sportdisciplines aan bod die we combineren met enkele uitstappen. Meer info over de planning volgt nog. Deelnemen aan dit kamp kost 60EUR.

Kleutersportdagen 
  • 1ste kleuter: Op maandag 31 juli gaat er een kleutersportdag door. Deelnemen aan deze dag kost 12,50EUR
  • 2de kleuter: Op dinsdag 1 en woensdag 2 augustus gaat het kleutersportkamp voor het 2de kleuter door. Deelnemen aan dit kampje kost 25EUR
  • 3de kleuterOp donderdag 3 en vrijdag 4 augustus gaat het kleutersportkamp voor het 3de kleuter door. Deelnemen aan dit kampje kost 25EUR

Tijdens dit kamp worden spel en crea- activeiteiten gecombineerd. Als het mooi weer kunnen de kinderen zeker ook buitenspelen.

Danskamp

Van maandag 21 t.e.m. vrijdag 25 augustus gaat het danskamp opnieuw door. Tijdens deze week worden verschillende dansstijlen beoefend en op vrijdag staat een heuse dancebattle met andere gemeenten op de planning! Meer info over de planning volgt nog. Deelnemen aan dit kamp kost 75EUR.

Online inschrijven en betalen via de webshop voor de zomerkampen

Schrijf online in vanaf maandag 8 mei om 19.00u via de webshop en betaal meteen online. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving.  

De webshop kan geraadpleegd worden zonder dat je hoeft in te loggen.

Gratis vooropvang BKO Ferm 

Indien je voor 7.30u wenst gebruik te maken van opvang, dan kan je gratis gebruik maken van de opvang van Ferm vanaf 6.45u. Het is het verplicht om je vooraf in te schrijven via BKO Ferm: bko.pittem@samenferm.be Breng je kind(eren) de dag zelf voor 7.30u naar Ferm, een hoofdanimator van de speelpleinwerking komt de ingeschreven kinderen dan oppikken en wandelen vervolgens naar de jeugdlokalen De Magneet. Vanaf 8.00u brengt een animator de kinderen naar de sporthal voor de opvang in de sporthal.

Annulatievoorwaarden

  • Een inschrijving annuleren kan tot 10 werkdagen voor aanvang van de speelpleinwerking met volledige terugbetaling zonder schriftelijk bewijs van ziekte of een andere dwingende omstandigheid. 

  • Een inschrijving annuleren met volledige terugbetaling kan altijd mits schriftelijk bewijs van ziekte of een andere dwingende omstandigheid. Indien de speelpleinwerking op initiatief van de gemeente geannuleerd wordt, volgt een volledige terugbetaling.

  • Een terugbetaling vraag je schriftelijk aan via de sportdienst. Vermeld duidelijk de activiteit, naam deelnemer, datum en de reden voor de annulatie. Voeg het schriftelijk bewijs als bijlage toe. Indien je aanvraag tot annulatie goed werd ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. De terugbetaling gebeurt op het rekeningnummer waarmee de betaling werd uitgevoerd. De terugbetaling gebeurt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail.  

Meer info omtrent de voorwaarden?

Raadpleeg het reglement van gemeentelijke activiteiten. 

Sociaal tarief 

Als de financiële situatie van de ouder(s)/deelnemer(s) daartoe aanleiding geeft, kan een sociaal tarief gehanteerd worden. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt, kan je contact opnemen met de jeugddienst. Het sociaal tarief dient jaarlijks (her)aangevraagd te worden en wordt gegeven aan ieder gezinslid die deelneemt aan een gemeentelijke activiteit.

Fiscaal attest en ziekenfondsattest

Ziekenfondsattesten kunnen terugvonden en gedownload worden via jouw profiel in de webshop.

Bij kinderen jonger dan 14 jaar kan het inschrijvingsgeld ingebracht worden als vermindering op het belastbaar inkomen. De attesten kan je raadplegen en downloaden in de webshop via jouw profiel. 

  • inloggen 
  • mijn profiel 
  • historiek en overzichten 
  • mijn fiscale attesten

Heb je problemen bij het inschrijven? Laat het ons weten: sportdienst

Vragen of meer informatie nodig?

sportdienst@pittem.be
051/46 03 80

U kunt ons ook bezoeken op Egemstraat 47, 8740 Pittem

Openingsuren

Maa
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Din
13:30 - 17:00
Woe
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Don
13:30 - 17:00
Vrij
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00

Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency