10.000 stappen | Pittem

10.000 stappen

Meer dan de helft van de Vlamingen beweegt te weinig. Het grootste deel van de tijd zitten we. Genoeg bewegen is een belangrijke voorwaarde voor een goede gezondheid. Sport je niet graag? Dan kan je toch een actieve leefstijl opbouwen door dagelijks 10.000 stappen te zetten. Stappen integreer je makkelijk in je dagelijks leven: tijdens verplaatsingen, op het werk, in je vrije tijd of thuis.

Stappenclash 2020

In mei 2020 nam Pittem het op tegen 13 andere gemeenten in een stappenclash van Logo Midden-West-Vlaanderen. De rangschikking werd gemaakt volgens het meeste aantal stappen ten opzichte van het aantal volwassen inwoners van de gemeente.

Wanneer we enkel kijken naar het totaal aantal stappen tijdens de stappenclash komen we op een vijfde plaats. Wanneer we kijken naar het totaal aantal stappen per lid tijdens de stappenclash komen we op een tweede plaats!

Bedankt aan iedereen die zich actief inzette om stappen bij te houden in onze groep. Natuurlijk blijft het principe van 10.000 stappen per dag voor een goede gezondheid ook na deze stappenclash gelden!

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency