10.000 stappen | Pittem

10.000 stappen

Meer dan de helft van de Vlamingen beweegt te weinig. Het grootste deel van de tijd zitten we. Genoeg bewegen is een belangrijke voorwaarde voor een goede gezondheid. Sport je niet graag? Dan kan je toch een actieve leefstijl opbouwen door dagelijks 10.000 stappen te zetten. Stappen integreer je makkelijk in je dagelijks leven: tijdens verplaatsingen, op het werk, in je vrije tijd of thuis.

Stappenclash 2021

Vanaf zaterdag 1 mei nemen we het voor de hele maand mei terug op tegen 17 andere gemeenten met de 10.000 stappenclash.

Vorig jaar eindigden we tijdens onze eerste deelname op een zesde plaats. Om dit jaar nog beter te doen rekenen we terug op alle Pittemnaren om hun beste beentje voor te zetten.

Gedurende de maand mei geef je je dagelijkse stappen in en kan je ons helpen naar de overwinning te stappen!

Hoe ga je te werk?

  • Deed je vorig jaar al mee en werd je dus eerder al lid van de groep van onze gemeente? Geef dan van 1 tot 31 mei je gezette stappen in op de website van 10.000 stappen.
  • Doe je voor de eerste keer mee? Ga naar de website van 10.000 stappen, registreer je profiel en word vervolgens lid van onze groep. Geef voor elke dag in mei je gezette stappen in.

Niet alleen stappen telt mee maar ook alle andere bewegingen zoals tuinieren en naar het werk fietsen. De stappen en bewegingen kan je bijhouden met een app, activity tracker of klassieke stappenteller. Wie geen smartphone of smartwatch heeft, kan zo’n stappenteller lenen bij de sportdienst (voorraad is beperkt). 

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency