10.000 stappenclash | Pittem

10.000 stappenclash

Vanaf zondag 1 mei nemen we het terug op tegen 12 andere gemeenten in de 10.000-stappenclash. Vorig jaar eindigden we op een 9de plaats op 17 gemeenten. Stap jij ons mee naar de overwinning?

Niet alleen stappen telt mee maar ook alle andere bewegingen zoals tuinieren en naar het werk fietsen. De stappen en bewegingen kan je bijhouden met een app, activity tracker of klassieke stappenteller.

Hoe ga je te werk?

→ Deed je vorig jaar al mee en werd je dus eerder al lid van de groep van onze gemeente? Geef dan van 1 tot 31 mei je gezette stappen in op de website van 10.000 stappen.

→ Doe je voor de eerste keer mee? Ga naar de website van 10.000 stappen, registreer je profiel en word vervolgens lid van onze groep. Geef voor elke dag in mei je gezette stappen in.

Ga op ontdekking in onze gemeente

Finse piste

Onze Finse piste tussen de Egemstraat en Koolskampstraat is ideaal om je wandeling of loopsessie op af te werken. Door de zachte ondergrond is het aangenaam wandelen. Je kan verschillende lussen combineren. Op onze pagina wandelen staat een overzicht van deze lussen.

Gemeentelijke wandelpaden

Doorheen Pittem en Egem zijn er verschillende bepijlde wandelpaden. Op onze pagina wandelen staat een overzicht van al deze wandelingen.

Geniet je ook graag van muziek tijdens je wandeling? We stelden een playlist samen voor jouw ideale wandeling!

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency