Dag van het Kind 2024 | Pittem

Dag van het Kind 2024

Maandag 8 juli 2024

Kinderstoet

Wil je eens proeven van de sfeer van Zotte Maandag, maar dan in het klein? Knutsel je graag en hou je ervan om een act in elkaar te steken samen met je vrienden? Doe dan mee aan onze kinderstoet die al 44 jaar bestaat. Bij deelname ontvang je bovendien kermistickets, een leuk aandenken, een drankje en een ijsje

Deken Hans Vandewalle wordt tijdens de kinderstoet in de bloemetjes gezet. Verkleed je in het beroep van de deken of in je favoriete dier, je idool, ... Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de stoet. Je kan je inschrijven met een groep vrienden, maar ook met z'n tweetjes kan je iets leuks in elkaar steken. Alle deelnemers stappen samen met de fanfare in een kinderstoet door het centrum van Pittem. Op het einde van de stoet kan je voor het podium een act (dansje of toneeltje) opvoeren. 

Na de stoet kiest een jury de winnaars uit die extra kermistickets krijgen. Tijdens de beraadslaging kan je meeswingen met de Loco Kids Disco. Kom rond 17.00 uur naar het podium waar we winnaars afroepen. De winnende groep ontvangt het Golden Ticket om deel te nemen aan de Zotte Maandagstoet op maandag 15 juli 2024.

Schrijf in tot en met 3 juli via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. 

Programma

  • 14.00u: alle deelnemers verzamelen op de parking aan De Magneet (Egemstraat 49). Haal je deelnamenummer, bonnetjes voor een ijsje, drankje, gadget en kermistickets op in de zaal. 
  • 14.30u: start kinderstoet door het verkeersvrije centrum. De ouders kunnen meestappen of de kinderen aanmoedigen langs het parcours. Aan het podium op de markt is er de mogelijkheid om een act of dansje uit te voeren (van max. 1 minuut). Wil je dat er een liedje afgespeeld wordt? Laat dit dan weten aan de persoon die de muziek bedient. 
  • Na de kinderstoet: haal je ijsje, drankje en aandenken op bij de medewerkers aan de tafel aan het gemeentehuis (tot 17.30u)
  • 16.00u: kom mee zingen en dansen op de muziek van Loco Kids Disco op het podium op de markt, terwijl de jury de winnaars kiest. 
  • 17.00u: prijsuitreiking winnaars kinderstoet op het podium op de markt. 

Parcours kinderstoet: start op de parking De Magneet - Egemstraat - Eikeldreef - Kauwstraat - Markt (tribune) - Doelstraat - einde stoet. 

Medewerking

De 44e Dag van het Kind is mogelijk dankzij de medewerking van het gemeentebestuur Pittem en de leden van het Comité Dag van het Kind, waarvoor dank.

 

Inschrijvingsformulier

Maximum 25 deelnemers per groep. 

Hieronder kan je aanduiden hoeveel kindjes je inschrijft per leerjaar.

Door in te schrijven geef je toestemming voor de vastlegging van foto’s, beelden, of audiovisuele opnamen gemaakt door het lokaal bestuur Pittem.

Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens enkel voor Dag van het Kind 2023. De verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

Hier vind je meer informatie over ons privacybeleid en jouw privacyrechten. In de privacyverklaring staat er ook duidelijk vermeld hoe je met ons contact kan opnemen bij meer vragen over de gegevensverwerking.

Vragen of meer informatie nodig?

jeugddienst@pittem.be
051/46 03 62

U kunt ons ook bezoeken op Markt 1, 8740 Pittem

Openingsuren

Maa
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Din
13:30 - 19:00 (enkel op afspraak)
Woe
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Don
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Vrij
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency