8740sport | Pittem

8740sport

Om de individuele sporters in de gemeente dichter bij elkaar te brengen, lanceert de sportdienst van Pittem het nieuwe project “8740sport”. Het doel van het project is om de sporters te verenigen in de club “8740sport” op de populaire hardloop-, fiets- en wandelapp Strava.

Vanaf maart 2024 komt iedere maand een sportieve uitdaging voorgesteld aan de leden. De club “8740sport” wordt zo de tool bij uitstek voor alle sportliefhebbers in Pittem en Egem die hun gemeenschappelijke passie voor beweging willen delen. Een account aanmaken is gratis en er valt maandelijks een sport t-shirt te winnen.

Uitdaging mei:

De maand mei staat jaarlijks in het teken van de 10.000-stappenclash waarin we het opnemen tegen verschillende gemeente uit de regio om zoveel mogelijk stappen te zetten. Wandel of loop minstens twee van de Pittemse wandelroutes tijdens de maand mei. We hebben drie uitgepijlde routes en voor elk wat wils met gevarieerde parcours.

 

Uitdaging april:

We brengen de Olympische Spelen dichter naar onze gemeente en proberen jullie warm te maken voor VIP2024 ofwel Vlamingen in Parijs. Wandel of loop 42 kilometer en/of fiets 265 kilometer tijdens de maand april om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Je mag gerust de afstanden in verschillende sessies afwerken.

Winnaars april:
  • Dieter Depreitere 
  • Lucas Van Walleghem 
  • Lien Vandenabeele

Proficiat! De t-shirts kunnen opgehaald worden in de sportdienst tijdens de openingsuren. 

 

Uitdaging maart: 

Betrek de finse piste tijdens minstens 5 activiteiten van je activiteiten tijdens de maand maart. Er kunnen verschillende lussen gewandeld of gelopen worden op een van de mooiste plekjes in onze gemeente.

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency