Eerste jaar middelbaar = 1 maand gratis met De Lijn

Gaat je kind van de lagere naar de middelbare school? Met een gratis probeerabonnement van De Lijn kunnen je kinderen de hele maand september op bus en tram stappen. Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend. Extra handig: als inwoner van Pittem en Egem geniet je sowieso van 10% korting op een Buzzy Pazz voor jongeren onder de 25 jaar. 

Aanvragen is eenvoudig

Is je kind geboren in 2012? Registreer je vóór 13 augustus 2024 op delijn.be/probeeractie. In augustus ontvang je het probeerabonnement per post.

Is je kind niet geboren in 2012, maar start hij/zij/die  ook in het eerste middelbaar? Dan heeft De Lijn ofwel een getuigschrift lager onderwijs, ofwel de inschrijving voor het eerste middelbaar nodig. Vul op delijn.be/probeeractie het aanvraagformulier in en laad het nodige papierwerk op.

Duurzaam op stap met De Lijn

Met het probeerabonnement maakt je kind nu al kennis met bus en tram – en zo dus ook met duurzaam vervoer. Een goede gewoonte die al jong start. Jij als ouder helpt zo ook mee om het aantal autoverplaatsingen in je buurt te verminderen. Zo wordt de schoolomgeving van je kind leefbaarder en verkeersveiliger – en dat heeft voordelen voor iedereen: de klasgenootjes van je kind, de leerkrachten, de buren, …

Vragen over deze actie?

Surf naar delijn.be/probeeractie of bel naar 070 220 200 (0,30 euro/min).

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Cookieverklaring - Privacyverklaring - Sitemap - Cookie instellingen

Website door Ntriga.Agency