Animatoren | Pittem

Animatoren

Animatoren

Je bent of je wordt vijftien jaar? Je speelt graag met kinderen en boxt graag leuke spelletjes in elkaar voor kinderen? Wil je kinderen dé tijd van hun leven bezorgen? Kan jij je vrij maken tijdens de paas- en/of zomervakantie? Dan ben jij de animator die wij zoeken voor onze speelpleinwerking.

Kom terecht in een fijne animatorenploeg met aantrekkelijke moni-activiteiten. Aarzel niet en contacteer de jeugddienst om je te aan te melden.

VOORWAARDEN

  • Je bent al vijftien jaar of ouder of je wordt het nog dit jaar.
  • Je bent gebeten door de speelmicrobe.
  • Een attest animator in het jeugdwerk is niet verplicht, maar wel een meerwaarde.

KADERVORMING EN VERGOEDING

Als je een cursus ‘Animator in het jeugdwerk’ volgt en een geslaagde stage bij ons doorstaat, krijg je het attest ‘Animator in het jeugdwerk’. Wij juichen het halen van een attest zeker toe. Wanneer je dit attest behaald hebt, verdien je ook iets extra! De vergoeding kan je bekijken in de tabel. 

ANIMATORCURCUS

Op een animatorcursus (50 uur) krijg je heel wat info en tips die je nodig hebt om leuke activiteiten te organiseren en kinderen te begeleiden. Je leert een heleboel nieuwe spelletjes kennen, weet hoe je een spel duidelijk uitlegt, welke begeleidershouding je kan aannemen, hoe die EHBO nu in elkaar zit en wat je kan doen als het eens niet gesmeerd loopt. Alles wordt zo speels mogelijk uitgelegd, dus verwacht je niet aan saaie theoretische uiteenzettingen, maar een échte doe-ervaring. De cursussen worden meestal per week georganiseerd, met overnachting. 

Na het volgen van een cursus animator doe je stage (50 uur) bij een erkende jeugdwerkorganisatie. Dit kan op onze speelpleinwerking. Na een positieve evaluatie ontvang je een attest Animator in het jeugdwerk, erkend door de Vlaamse overheid.

Hou zeker je deelnamebewijs van je cursus bij, want je krijgt bij ons zo goed als volledig je cursusgeld terug betaald.  

Vragen of meer informatie nodig?

jeugddienst@pittem.be
051/46 03 62

U kunt ons ook bezoeken op Markt 1, 8740 Pittem

Openingsuren

Maa
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Din
13:30 - 19:00 (enkel op afspraak)
Woe
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Don
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Vrij
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)

Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency