Animatoren | Pittem

Animatoren

Je bent of je wordt vijftien jaar? Je speelt graag met kinderen en houdt ervan om spelletjes in elkaar te steken voor kinderen? Wil je kinderen dé tijd van hun leven bezorgen? Kan jij je vrij maken tijdens de paas- en/of zomervakantie? Dan ben jij de animator die wij zoeken voor onze speelpleinwerking.

Kom terecht in een fijne animatorenploeg met aantrekkelijke moni-activiteiten. Aarzel niet en contacteer de jeugddienst om je in te schrijven. 

VOORWAARDEN

  • Bij aanvang 15 jaar zijn.
  • Je bent gebeten door de speelmicrobe.
  • Een attest animator in het jeugdwerk is niet verplicht, maar wel een meerwaarde.
KADERVORMING EN VERGOEDING

Als je een cursus ‘Animator in het jeugdwerk’ volgt en een geslaagde stage bij ons doorstaat, krijg je het attest ‘Animator in het jeugdwerk’. Wij juichen het halen van een attest zeker toe. Wanneer je dit attest behaald hebt, verdien je ook iets extra! De vergoeding kan je bekijken in de tabel. 

ANIMATORCURCUS

Op een animatorcursus (50 uur) krijg je heel wat info en tips die je nodig hebt om leuke activiteiten te organiseren en kinderen te begeleiden. Je leert een heleboel nieuwe spelletjes kennen, weet hoe je een spel duidelijk uitlegt, welke begeleidershouding je kan aannemen, hoe die EHBO nu in elkaar zit en wat je kan doen als het eens niet gesmeerd loopt. Alles wordt zo speels mogelijk uitgelegd, dus verwacht je niet aan saaie theoretische uiteenzettingen, maar een échte doe-ervaring. De cursussen worden meestal per week georganiseerd, met overnachting. 

Na het volgen van een cursus animator doe je stage (50 uur) bij een erkende jeugdwerkorganisatie. Dit kan op onze speelpleinwerking. Na een positieve evaluatie ontvang je een attest Animator in het jeugdwerk, erkend door de Vlaamse overheid.

Hou zeker je deelnamebewijs van je cursus bij, want je krijgt bij ons zo goed als volledig je cursusgeld terug betaald.  

OVERZICHT VERGOEDINGEN ANIMATOREN

ZIN OM ANIMATOR TE WORDEN?

Vul dan dit formulier in. Vervolgens neemt de jeugddienst contact met je op. 

Je hebt een attest animator als je minstens de cursus animator in het jeugdwerk volgde OF drie jaar ervaring op de speelpleinwerking van Pittem kunt voorleggen.

TOESTEMMING

De jeugddienst neemt foto’s/video’s tijdens haar activiteiten, dit om haar werking beter in beeld te brengen. Voor het correct verwerken van de beelden hadden wij graag jouw toestemming gevraagd.

Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Mocht je nadien spijt hebben van jouw keuze en jouw toestemming terug willen intrekken, dan kan dit door een eenvoudig verzoek via jeugddienst@pittem.be Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je op: www.pittem.be/nl/privacyverklaring

Vragen of meer informatie nodig?

jeugddienst@pittem.be
051/46 03 62

U kunt ons ook bezoeken op Markt 1, 8740 Pittem

Openingsuren

Maa
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Din
13:30 - 19:00 (enkel op afspraak)
Woe
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Don
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)
Vrij
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00 (enkel op afspraak)

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency