Gemeente Pittem peilt in vragenlijst naar noden van kinderen en gezinnen op gebied van opvang en activiteiten

Het gemeentebestuur wil de buitenschoolse opvang en activiteiten in Pittem en Egem beter op de behoeften en wensen van de ouders en kinderen afstemmen. Aan de hand van een vragenlijst proberen we te achterhalen welke noden en behoeften ouders en kinderen ondervinden.
 
BOA-decreet

 Vanaf 1 januari 2026 gaat het BOA-decreet (Buitenschoolse Opvang en Activiteiten-decreet) van kracht. Dit decreet heeft als doel de kwaliteit en toegankelijkheid van buitenschoolse opvang en activiteiten te verbeteren. Gemeente Pittem heeft de regie in handen en stippelt met de verschillende partners een lokaal buitenschools beleid uit.

 
Vragenlijst

 De vragenlijst bestaat uit enkele vragen over je huidige ervaringen en voorkeuren over de buitenschoolse opvang en activiteiten na schooltijd, alsook tijdens de vakanties. Er is een vragenlijst specifiek voor ouders en voor kinderen. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten. De antwoorden worden anoniem verwerkt en strikt vertrouwelijk behandeld. De vragenlijst kan ingevuld worden tot 30 juni 2024.

 

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Cookieverklaring - Privacyverklaring - Sitemap - Cookie instellingen

Website door Ntriga.Agency