Start&GO | Pittem

Start&GO

Gemeente Pittem zorgt voor extra ondersteuning voor haar startende ondernemers en springt daarvoor op de kar van Start&GO, het startersinitiatief van POM West-Vlaanderen. Start je een eigen zaak in West-Vlaanderen? Dan krijg je bij registratie op de website van Start&GO 1000 credits (ter waarde van 1000 euro) om deel te nemen aan opleidingen, inspiratiesessies, coaching en netwerkmogelijkheden. 

Vraag jouw Start&GO-cadeaubon aan

Je deelname aan de activiteiten van Start&GO betaal je niet met euro’s, maar met credits. Bij registratie op de website van Start&GO ontvang je 1000 gratis credits (ter waarde van 1000 euro).  Je credits zijn geldig tot 5 jaar na de opstart van je onderneming. Gemeente Pittem geeft je een extra duwtje in de rug en biedt jou daar bovenop een Start&GO-cadeaubon met 200 extra credits (ter waarde van 200 euro).

Procedure

Registreer gratis je op de website van Start & Go en ontvang:

  • 1000 credits voor deelname aan de activiteiten

Vul het formulier hieronder in en ontvang:

  • Cadeaubon met 200 gratis credits 

De verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de geldende privacywetgeving. Meer informatie over ons privacybeleid en uw privacyrechten, vind je op https://www.pittem.be/nl/privacyverklaring. In de privacyverklaring staat er ook duidelijk vermeld hoe je met ons contact kan opnemen bij meer vragen over de gegevensverwerking.

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency