Aanvraagformulier buurt- of straatfeest | Pittem

Aanvraagformulier buurt- of straatfeest

Opgelet: Wanneer je alles succesvol invulde, kom je op een bevestigingspagina en ontvang je een e-mail. Zie je de pagina niet en ontvang je ook geen e-mail? Dan ging er iets mis bij het invullen van het formulier. Hou steeds rekening met de verplichte velden en de bestanden die je moet uploaden. 

Gegevens aanvrager

Je kan het buurt- of straatfeest aanvragen als burgerinitiatief of vanuit een straatcomité. Let op: wanneer de organisatie van het buurt- of straatfeest een burgerinitiatief is, vul je in het veld 'opmerkingen' de contactgegevens van een tweede aanvrager in. 

Als de organisatie van het buurt- of straatfeest een burgerinitiatief is, vul je hieronder de contactgegevens (naam en adres) van een tweede aanvrager in.

 Gegevens over het buurt- of straatfeest

   Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van het subsidiereglement ter ondersteuning van initiatieven van bewonersgroepen en van buurt- en straatfeesten. De verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

   Meer informatie over ons privacybeleid en uw privacyrechten, vind je op https://www.pittem.be/nl/privacyverklaring. In de privacyverklaring staat er ook duidelijk vermeld hoe je met ons contact kan opnemen bij meer vragen over de gegevensverwerking.

   Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

   Website door Ntriga.Agency