Egemstraat | Pittem

Egemstraat

Op 23 april 2019 zijn de wegenis- en rioleringswerken gestart in de Egemstraat. De werken worden gefaseerd uitgevoerd en het einde van de werken wordt verwacht in september 2020.

Meer infomatie betreffende de verschillende fases en omleiding kan je hieronder vinden.

De Lijn 73 Tielt-Lichtervelde

Nog tot eind september 2020 zijn er werken aan het kruispunt Egemstraat/Kolonel Naessensstraat.  Deze werken hebben een gevolg voor de schoolgaande jeugd die de bus lijn 73 Tielt-Lichtervelde nemen. Zo is de halte van De Lijn op het Egemsdorpsplein tijdelijk niet bereikbaar.

Het gemeentebestuur heeft samen met De Lijn een regeling uitgewerkt voor de spitsritten op de lijn 73. Er is een tijdelijke halte voorzien in de Kasteeldreef net voor het kruispunt met de Egemsebinnenweg. De vaste halte 'Kruiske' wordt dus gedurende deze periode iets verplaatst richting Brugsesteenweg.

Deze regeling is van toepassing vanaf 1 september 2020 enkel op weekdagen. De volledige regeling van de lijn 73 kan je hieronder terugvinden. 

De lijn 73 Tielt-Lichtervelde
 
Vanaf maandag 19/10 wordt de normale dienstregeling van de bus lijn 73 hervat. Dit betekent dat de bus terug zal rijden over het Egemsdorpsplein. De Egemstraat blijft wel een werfzone, dus doorgaand verkeer is nog altijd verboden! Enkel voor de lijnbus wordt een uitzondering voorzien.

Werfverslagen:

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency