Sportkampen | Pittem

Sportkampen

Gelieve op voorhand de ‘algemene info’ door te nemen alvorens te reserveren voor de sportkampen.

We kregen goed nieuws! De sportkampen voor deze zomer mogen gelukkig doorgaan. Al zullen onze sportieve weken er net iets anders uitzien dan anders. Zo zijn er geen uitstappen en moeten we ook extra aandacht schenken aan onze hygiëne.

Maar niet getreurd, we hebben een heel leuk aanbod voor jullie in petto!

Via deze pagina kan je meer informatie krijgen over de algemene werking tijdens de sportkampen.

 

6 tot en met 10 juli:

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar (60EUR)

De eerste volle week van juli vindt traditioneel ons zomersportkamp voor het 4de, 5de en 6de leerjaar plaats. We maken deze week geen uitstappen maar voorzien heel wat andere maar minstens even leuke alternatieven. 

We organiseren een (foto)zoektocht, fietstocht, een groot springkasteel, leuke en nieuwe sporten, verschillende challenges en nog heel wat meer sportief speelplezier!

13 tot en met 17 juli:

Zomersportkamp 1ste, 2de en 3de leerjaar (60EUR)

Ook het zomersportkamp voor de eerste drie leerjaren ziet er dit jaar iets anders uit. Deze week maken we ook geen uitstappen maar deze sportieve vijfdaagse zal toch een schot in de roos zijn.

We organiseren een (foto)zoektocht, fietsbehendigheid, een groot springkasteel, leuke en nieuwe sporten, verschillende challenges en nog heel wat meer!

10 tot en met 14 augustus:

Kleutersportkamp voor het 1ste, 2de en 3de kleuter (12,50EUR/25EUR)

Het 1ste kleuter komt op maandag sporten, kindjes van het 2de kleuter komen op dinsdag en woensdag en kindjes van het 3de kleuter komen op donderdag en vrijdag sporten in de sporthal.

Deze sportieve dagen gaan door in de sporthal van Pittem. Aan de hand van verschillende spelletjes, sporten en een creamomentje beleven de kleuters één of twee super sportieve en leuke dag(en). Er zal ook een springkasteel zijn zodat we ons zeker niet vervelen!

 

24 tot en met 28 augustus:

Danskamp voor het 1ste tot en met 6de leerjaar (65EUR)

Voor het derde jaar op rij organiseren we het danskamp. Tijdens deze week worden er verschillende dansstijlen geoefend, geëxperimenteerd en aangeleerd.

Op het einde van de week is er geen 'Summerdance' waar we het opnemen tegen andere gemeenten. We voorzien wel een online alternatief van de Pittemse dansers, meer info hierover volgt zeker nog!

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency