Sint-Godelievekermis en Sint-Germanuskermis 2020 | Pittem

Sint-Godelievekermis en Sint-Germanuskermis 2020

Nu de coronacijfers gunstig evolueren en de gezondheidscrisis het toelaat dat er vanaf 1 juli terug kermissen mogelijk zijn, werd er besloten dat er in Pittem toch gevierd kan worden.  Door de sector werd er een duidelijk protocol opgemaakt met basismaatregelen zodat de kermis op een veilige manier kan verlopen. Het is dan ook belangrijk dat u als eventuele bezoeker zich aan de opgelegde veiligheidsregels houdt. We rekenen op het gezond verstand van iedereen.

Dit jaar komt er een light versie van zowel de Sint-Godelievekermis in Pittem als de Sint-Germanuskermis in Egem.

In Pittem zijn op vrijdag 17 juli, zaterdag 18 juli, zondag 19 juli en maandag 20 juli alle jaarlijkse kermisattracties aanwezig op de Markt van Pittem.   De opstelling zal wat gewijzigd zijn zodat alles coronaproof kan verlopen. Er worden geen randanimaties voorzien. Zo zijn er geen optredens of andere activiteiten op zaterdag en zondag.  Ook op Zotte Maandag 20 juli is er geen jaarmarkt en geen reclame- en feeststoet in de namiddag. 

De kermis is op vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17u. en op zondag en maandag vanaf 15u.

In Egem brengt het Feest- en Sportcomité Egem een aangepast kermisprogramma op zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus 2020.  Ook tijdens deze kermis zijn een aantal kermisattracties aanwezig.

Bij een bezoek aan de kermis dient u zich te houden aan de basisregels, dit om jezelf en anderen te beschermen:

- het ontsmetten van de handen - aan de toegangen zal er desinfecterende gel aanwezig zijn

- hou voldoende afstand

- het dragen van een mondmasker is ten zeerste aanbevolen

- kom zeker niet als je ziek bent

- hoest of nies in je elleboog

Er is ook een circulatieplan opgemaakt met de aanduiding van de te volgen richting voor het bezoeken van de attracties. Om het aantal bezoekers te spreiden wordt gevraagd om je bezoek aan de kermis te plannen.

Copyright 2020 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency