Sportkampen | Pittem

Sportkampen

De sportdienst organiseert doorheen het jaar heel wat sportkampen voor verschillende leeftijden. Hieronder een overzicht van onze kampen

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Het zomersportkamp voor 4de, 5de en 6de leerjaar gaat dit jaar door van 3 t.e.m 7 juli. Tijdens dit vijfdaagse sportkamp ontdekken de sportievelingen heel wat (nieuwe) sporten, leuke spelletjes en nog tal van toffe activiteiten! 

Maandag 3 juli: Sporten @ de sporthal 

Dinsdag 4 juli: Uitstap naar The outsider

Woensdag 5 juli: Sporten @ de sporthal

Donderdag 6 juli: Uitstap beweegkriebels Brugge

Vrijdag 7 juli: Uitstap Midwest Olympics te Izegem

Zomersportkamp 1ste, 2de en 3de leerjaar 

Zomersportkamp 1ste, 2de en 3de leerjaar gaat dit jaar door van 12 t.e.m 14juli. Tijdens dit driedaagse sportkamp ontdekken de sportievelingen heel wat (nieuwe) sporten, leuke spelletjes en nog tal van toffe activiteiten! 

Woensdag 12 juli: sport @ sporthal + glow golfen Gullegem 

Donderdag 13 juli: Uitstap 

Vrijdag: sport @ sporthal (workshops freerunning, glow in the dark sporten etc)

Kleutersportkampen:

Tijdens de kleuter sportdag(en) combineren we verschillende sporten en spelen met creatieve- en rustmomenten.

  • 1ste kleuter: Op maandag 31 juli gaat er een kleutersportdag door. Deelnemen aan deze dag kost 12,50EUR
  • 2de kleuter: Op dinsdag 1 en woensdag 2 augustus gaat het kleutersportkamp voor het 2de kleuter door. Deelnemen aan dit kampje kost 25EUR
  • 3de kleuterOp donderdag 3 en vrijdag 4 augustus gaat het kleutersportkamp voor het 3de kleuter door. Deelnemen aan dit kampje kost 25EUR
Dans- en creakamp

Het danskamp voor het 1ste t.e.m. 6de leerjaar gaat door van 21 t.e.m. 25 augustus. Tijdens dit vijfdaagse danskamp komen allemaal verschillende dansstijlen aan bod. Er zal niet enkel gedanst worden maar er zullen ook knutsel en spelactivteiten aan bod komen. 
Op vrijdag staat de jaarlijkse dance battle gepland, waar we het opnemen tegen andere gemeenten.

Online inschrijven en betalen via de webshop voor de zomerkampen

Schrijf online in vanaf maandag 8 mei om 19.00u via de webshop en betaal meteen online. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving.  

De webshop kan geraadpleegd worden zonder dat je hoeft in te loggen.

Annulatievoorwaarden

  • Een inschrijving annuleren kan tot 10 werkdagen voor aanvang van de speelpleinwerking met volledige terugbetaling zonder schriftelijk bewijs van ziekte of een andere dwingende omstandigheid. 

  • Een inschrijving annuleren met volledige terugbetaling kan altijd mits schriftelijk bewijs van ziekte of een andere dwingende omstandigheid. Indien de speelpleinwerking op initiatief van de gemeente geannuleerd wordt, volgt een volledige terugbetaling.

  • Een terugbetaling vraag je schriftelijk aan via de sportdienst. Vermeld duidelijk de activiteit, naam deelnemer, datum en de reden voor de annulatie. Voeg het schriftelijk bewijs als bijlage toe. Indien je aanvraag tot annulatie goed werd ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. De terugbetaling gebeurt op het rekeningnummer waarmee de betaling werd uitgevoerd. De terugbetaling gebeurt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail.  

Meer info omtrent de voorwaarden?

Raadpleeg het reglement van gemeentelijke activiteiten. 

Sociaal tarief 

Als de financiële situatie van de ouder(s)/deelnemer(s) daartoe aanleiding geeft, kan een sociaal tarief gehanteerd worden. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt, kan je contact opnemen met de jeugddienst. Het sociaal tarief dient jaarlijks (her)aangevraagd te worden en wordt gegeven aan ieder gezinslid die deelneemt aan een gemeentelijke activiteit.

Fiscaal attest en ziekenfondsattest

Ziekenfondsattesten kunnen terugvonden en gedownload worden via jouw profiel in de webshop.

Bij kinderen jonger dan 14 jaar kan het inschrijvingsgeld ingebracht worden als vermindering op het belastbaar inkomen. De attesten kan je raadplegen en downloaden in de webshop via jouw profiel. 

Heb je problemen bij het inschrijven? Laat het ons weten: jeugddienst - sportdienst

Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency