Sportkampen | Pittem

Sportkampen

Gelieve op voorhand de algemene info door te nemen alvorens te reserveren voor de sportkampen. Deze info wordt continu aangepast naargelang de maatregelen veranderen.

We plaatsen alvast de data online van onze paas- en zomersportkampen. Hopelijk kan alles vlot verlopen en kunnen we talrijke kinderen fijne vakanties aanbieden.

Via deze pagina kan je binnenkort meer informatie krijgen over de algemene werking tijdens de sportkampen.

5 tot en met 9 juli:

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar (60EUR)

De eerste volle week van juli vindt traditioneel ons zomersportkamp voor het 4de, 5de en 6de leerjaar plaats. Verdere info over de invulling volgt binnenkort.

12 tot en met 16 juli:

Zomersportkamp 1ste, 2de en 3de leerjaar (60EUR)

Ook het zomersportkamp voor de eerste drie leerjaren gaat dit jaar ook terug door. Verdere info over de invulling volgt binnenkort.

16 tot en met 20 augustus:

Kleutersportkamp voor het 1ste, 2de en 3de kleuter (12,50EUR/25EUR)

Het 1ste kleuter komt op maandag sporten, kindjes van het 2de kleuter komen op dinsdag en woensdag en kindjes van het 3de kleuter komen op donderdag en vrijdag sporten in de sporthal.

Deze sportieve dagen gaan door in de sporthal van Pittem. Aan de hand van verschillende spelletjes, sporten en een creamomentje beleven de kleuters één of twee super sportieve en leuke dag(en). Er zal ook een springkasteel zijn zodat we ons zeker niet vervelen!

 

23 tot en met 27 augustus:

Danskamp voor het 1ste tot en met 6de leerjaar (65EUR)

Voor het vierde jaar op rij organiseren we het danskamp. Tijdens deze week worden er verschillende dansstijlen geoefend, geëxperimenteerd en aangeleerd.

Op het einde van de week is er onder voorbehoud terug de jaarlijkse 'Summerdance' waar we onze danceskills tonen aan de andere midwest-gemeenten. 

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency