Stel je kandidaat voor het gemeentelijk feestcomité | Pittem

Stel je kandidaat voor het gemeentelijk feestcomité

Gemeente Pittem heeft een rijk kermisverleden, met Zotte Maandag – de jaarlijkse afsluiter van een veertiendaagse kermisperiode in juli - als klap op de vuurpijl. Het Zotte Maandagcomité, de lokale Sint-Elooisgilde en het gemeentebestuur van Pittem bundelen elk jaar de krachten om verschillende activiteiten rond de Sint-Godelievekermis te organiseren. Ook de Zotte Maandagfeesten worden door dezelfde groep op poten gezet. Om de Pittemse feesttraditie voort te zetten, zijn we nu op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons de kermisperiode vorm willen geven. Noteer alvast in de agenda 17 juli 2023: Zotte Maandag!

Stel je kandidaat voor het nieuwe, gemeentelijk feestcomité

Woon je in Pittem of Egem en heb je een vaste afspraak met Zotte Maandag? Ben je graag actief betrokken bij het sociale leven in jouw gemeente? Vind je het leuk om evenementen te organiseren? Wil je meedenken over de invulling van de activiteiten? Stel je dan kandidaat voor het gemeentelijk feestcomité via het formulier hieronder. Je kan je kandidatuur indienen tot en met 15 januari 2023. 

We komen regelmatig samen in de raadzaal van het gemeentehuis en overleggen de verschillende taken met elkaar: van klaarzetten van stoelen en tafels tot communicatie met sponsors, artiesten en leveranciers. Vele handen maken licht werk!

Schrijf hier een korte motivatie: organiseerde je eerder al kleine of grote feesten? Steek je graag de handen uit de mouwen? 

Beschrijf hier jouw ideale Zotte Maandag? Wat mag er zeker niet ontbreken? 

Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens voor de oprichting van een gemeentelijk feestcomité. De verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

Meer informatie over ons privacybeleid en uw privacyrechten, vind je op https://www.pittem.be/nl/privacyverklaring. In de privacyverklaring staat er ook duidelijk vermeld hoe je met ons contact kan opnemen bij meer vragen over de gegevensverwerking.

Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency