Nieuws | Pittem

Nieuws

Online infosessie 'GDPR in jouw vereniging'

In het kader van project Voluntaris organiseert het gemeentebestuur op dinsdag 20 april een online infosessie voor verenigingen over GDPR.

Gegevensbescherming is niet meer weg te denken in het dagelijkse (verenigings)leven.

Tijdens de sessie worden er verschillende cases toegelicht door een expert.

Omdat de wetgeving voor heel wat verenigingen nog niet helemaal duidelijk is, krijgen jullie heel wat info en tips die naar de verenigingen vertaald kunnen worden.

Inschrijven kan via onze webshop. Meer info over project Voluntaris op onze verenigingenpagina.

 

Website www.vaccinatiecentrumtielt.be online!

Intussen staat www.vaccinatiecentrumtielt.be online, een overkoepelende website voor Tielt en partnergemeenten.

Je vindt er alle mogelijke info omtrent : de vaccinatiecampagne. Van oproepingsbrief over mobiliteit en bereikbaarheid Europahal tot veelgestelde vragen.

Een instructievideo geeft een voorsmaakje van hoe jouw vaccinatiesessie in de Europahal zal verlopen.

In de praktijk telt het vaccinatietraject een viertal stappen, die je kan volgen via https://www.youtube.com/watch?v=VfXMcDWvFBk. Neem beslist een kijkje.

Meldpunt discriminatie op de woningmarkt

Op de huisvestingsmarkt is er nog heel veel discriminatie. Vooral kandidaat-huurders zonder arbeidscontract en kandidaat-huurders van niet-Belgische origine worden hiermee geconfronteerd. 

Voel je je gediscrimineerd? Werd je oneerlijk behandeld en krijg je hierbij graag ondersteuning dan kan je hiervoor terecht bij de Woonwinkel Tielt, tel. 051/42.81.81 of maak een afspraak via https://www.wonen-regio-tielt.be/home/afspraken/

Onze gemeente strijdt mee tegen huurdiscriminatie en bevordert gelijke kansen i.s.m. Unia.

Oproep! Stel je kandidaat als ambassadeur 2021 van Ik Koop Lokaal

Word jij het gezicht van Ik koop lokaal?  

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale handelaars, dat is de bedoeling van de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, gaat Ik koop lokaal voor de derde maal op zoek naar ambassadeurs. Word jij het gezicht van Ik koop lokaal 2021? Stel je dan nu kandidaat zodat jouw klanten op jou kunnen stemmen. Door deel te nemen maak je mensen warm om lokaal te kopen én voer je promotie voor je eigen zaak.  

 

lees meer

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency