Wegeniswerken Pittemstraat (grondgebied Meulebeke) | Pittem

Wegeniswerken Pittemstraat (grondgebied Meulebeke)

 

De voorbereidende werken aan de Pittemstraat (Meulebeke) die aansluit op de Meulebekestraat (Pittem) zijn volop bezig zoals het dempen van grachten, verwijderen van hagen/omheiningen, opbreken van bestaande rioleringsbuizen, voorzien van tijdelijke riolering en aanleg van nieuwe grachten.

Vanaf 9 augustus 2021 starten de nutmaatschappijen met het aanleggen van alle nutsleidingen. Hiervoor moeten er bepaalde zones van de rijweg worden ingenomen.

Om dit veilig te laten verlopen is er beslist om een éénrichtingsverkeer in te voeren om zo de nodige werkzone te voorzien. Er zal nog doorgaand verkeer mogelijk zijn vanuit Pittem naar Meulebeke. Verkeer richting Pittem zal via de Veldstraat (Meulebeke) - Grote Roeselarestraat (Meulebeke) en N50 omgeleid worden.

Vanaf oktober 2021 starten de riolerings- en wegeniswerken. Er is dan geen doorgaand verkeer meer mogelijk in beide richtingen uitgezonderd plaatselijk verkeer (bewoners en leveranciers).

Voor vragen i.v.m. deze werken kan je contact opnemen met de technische dienst van de gemeente Meulebeke via 051/48.80.80 of mail naar technische.dienst@meulebeke.be

Alle info over deze werken kan je vinden op de website preus.meulebeke.be

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency