Verkeershinder Koolskamp koers 17 september 2021 | Pittem

Verkeershinder Koolskamp koers 17 september 2021

Op vrijdag 17 september 2021 organiseert het Feest- en Sportcomité Koolskamp de wielerwedstrijd Koolskamp Koers. Pittem en Egem liggen op het parcours en dat zorgt voor verkeershinder. De wedstrijd loopt (afgerond) van 13.00 tot 18.00 uur.

Het gemeentehuis en de sporthal liggen in de onmiddellijke omgeving van het parcours en zijn bijgevolg onbereikbaar. Om die reden zijn we op 17 september 2021 in de namiddag gesloten

 

Om alles veilig te doen verlopen, nam de organisatie de volgende maatregelen:

  • Op de wegen van het parcours geldt op vrijdag 17 september 2021 een parkeerverbod
  • Tijdens de wedstrijd is er op het parcours geen autoverkeer toegelaten, behalve op de Brugsesteenweg (N50) en het gedeelte ten oosten van de N50 (regio Egem, Pittem). Daar zal het verkeer na het voorbijrijden van de wagen met groene vlag worden toegelaten. Dit echter enkel in dezelfde rijrichting als de renners.
  • Op uitdrukkelijke vraag van de politiezone Regio Tielt wordt de N50 richting Brugge, ter hoogte van de kruising met de N37 (verkeerslichten aan de Rysselende-molen) van 12.30 tot 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Hierdoor zullen de bedrijven in de Posterijlaan moeilijk bereikbaar zijn (enkel via omleiding Tielt-Zwevezele).

Voor meer informatie over het parcours verwijzen we je naar de website van het Kampioenschap van Vlaanderen.

 

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency