Vaccinatiecentrum Tielt Noord | Pittem

Vaccinatiecentrum Tielt Noord

Midden oktober is de laatste prik gezet in de Europahal. Voor de verdere vaccinatie wijken we uit naar de vroegere toonzaal van Van Hulle Bouwservice op het industrieterrein Tielt Noord. Het vaccinatiecentrum vindt onderdak in de Galgenveldstraat 16, 8700 Tielt en krijgt als nieuwe naam Vaccinatiecentrum Tielt Noord.

Timing

Het doel is om op 10 november een eerste volwaardige priksessie te houden. Vanaf de week van 15 november wordt dan weer volop gevaccineerd op de nieuwe site.

Doelgroepen

  • 65- tot 85-jarigen: hun uitnodiging wordt verstuurd zes maanden na hun tweede Pfizer-prik of vier maanden na hun tweede AstraZeneca- of (enige) Johnson & Johnson-prik.
  • De ‘nieuwe’ 12-jarigen (verjaard sinds 1 september)
  • ‘Zij-instromers’: mensen die om de een of andere reden nog een extra prik missen of alsnog beslissen om zich te laten vaccineren.
Alle extra prikken worden gegeven met het Pfizer-vaccin.
 
Bovenstaande regeling wordt uiteraard bijgesteld of uitgebreid in functie van mogelijke extra richtlijnen van het Vlaamse Agentschap Zorg en Gezondheid.
 

Meer weten?

Meer informatie (prikdagen en shifts, vaccinatietraject, mobiliteit, ...) vind je op onze COVID-19 pagina. Ook de website www.vaccinatiecentrumtielt.be werd ondertussen aangepast en weer online gezet. De website wordt de komende weken verder aangevuld.
 

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency