Start&GO zomerevent op 16 juni 2022 | Pittem

Start&GO zomerevent op 16 juni 2022

Start&GO biedt een straffe community van enthousiaste en gepassioneerde ondernemers. En dat willen ze vieren! Niemand minder dan Sofie Lemaire trekt met haar mobiele radiostudio naar Izegem voor een unieke radioshow. Sofie luistert naar jouw ondernemersverhaal en draait jouw verzoekplaat.

Start & Go Community

Ken je het interactief digitaal platform: Start&GO Community al? Hier kan je vragen stellen aan of verhalen delen met andere startende ondernemers. Want ervaring uitwisselen met gelijkgestemden doet altijd deugd, niet?

Goede muziek en een boeiend interview: dat zijn de ingrediënten van een radioshow van Sofie Lemaire. Je hoort ze elke weekdag in 'De wereld van Sofie' op Radio 1 waarin ze op zoek gaat naar antwoorden op grote en minder grote levensvragen. Voor één keer is Sofie de presentatrice van radio 'Start&GO on track'. Gedurende de twee uur durende radioshow draait Sofie jullie verzoekplaten en luistert ze naar de bijhorende straffe ondernemersverhalen.

Wil jij jouw verhaal vertellen? Registreer je op Start&GO Community en vraag jouw favoriete plaat aan. We streamen de geselecteerde verhalen live en verwerken de interviews nadien in een podcast.

Programma

  • 17u30: onthaal met aperitief
  • 18u00: feestelijke lancering van Start&GO Community
  • 18u30: live radio met Sofie Lemaire en zomerse hapjes
  • 21u30: voorzien einde

Locatie: De Tuinkamer - Weststraat 41, Izegem

Schrijf je snel in op de website van Start&Go en vraag je plaat aan op Start&Go Community

Gemeente Pittem biedt elke startende ondernemer een cadeaubon t.w.v. € 200  

Wist je dat je als startende ondernemer bij Start&GO terecht kan voor gratis workshops en ondersteuning? Want hoe goed je de start en uitbouw van je onderneming ook hebt voorbereid, een ontmoeting met gelijkgezinden of advies van experten is in de beginfase van je onderneming goud waard. Als partner van Start&GO schenkt gemeente Pittem jou een cadeaubon van 200 credits (t.w.v. €200) voor een extra duwtje in de rug. Startende ondernemers (max. 5 jaar zelfstandig) kunnen zich registreren op de website van Start&GO

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency