Pittem maakt budget vrij ter ondersteuning van de lokale economie | Pittem

Pittem maakt budget vrij ter ondersteuning van de lokale economie

Het gemeentebestuur van Pittem maakt een budget van 28.000 euro vrij om ondernemers en handelaars die gedwongen werden hun deuren te sluiten tijdens de coronaperiode een extra boost te geven. De concrete modaliteiten voor de besteding van dit bedrag, worden in de komende periode verder uitgewerkt. Handelszaken die noodgedwongen hun activiteiten moesten stopzetten, hebben onze hulp en die van de lokale bevolking meer dan nodig. Via het vrijmaken van dit budget willen we hen hierbij helpen.
 
Het blijven promoten van het winkelhieren en de korte keten, de verdere verspreiding van de vloerstickers rond social distancing en het ter beschikking blijven stellen van de gemeentelijke website als hét platform van en voor handelaars, zijn enkele zaken waarmee het gemeentebestuur een doelgerichte, doordachte ondersteuning wil bieden aan haar ondernemers.
 
Naast de maatregelen die genomen zullen worden om de lokale economie te steunen, is het gemeentebestuur ook bezig met de uitwerking van een postcoronaplan op de diverse domeinen van de samenleving. Ook hieromtrent zal binnenkort gecommuniceerd worden.

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency