Mijn Burgerprofiel nu ook voor Pittem - en Egemnaren | Pittem

Mijn Burgerprofiel nu ook voor Pittem - en Egemnaren

Mijn Burgerprofiel maakt je overheidszaken gemakkelijk

Pittem stapte, samen met een heleboel andere steden en gemeenten, mee in ‘Mijn Burgerprofiel’. Je vindt er alle documenten, attesten, brieven en zelfs de status van je dossiers bij de overheid, gebundeld op één veilig digitaal platform.

Veel persoonsgegevens zijn verspreid over verschillende overheidsdiensten. Denk maar aan je Groeipakket, een attest van gezinssamenstelling of de oproepingsbrief voor je COVID-19-vaccinatie en het COVID-certificaat. Mijn Burgerprofiel brengt ze samen. Als je eenmaal bent aangemeld, kan je je gegevens bij alle overheden digitaal raadplegen.

‘Mijn Burgerprofiel’ is vandaag nog een groeiend platform. Dat betekent dat je nog niet alles zal vinden. Sommige overheidsdiensten zijn immers nog volop bezig met hun informatie op het platform aan te vullen.

 

Je COVID-19 vaccin

Sinds kort vind je in Mijn Burgerprofiel ook de status van je eigen COVID-19-vaccin. Als je Mijn Burgerprofiel koppelt met je eBox, komt je uitnodigingsbrief ook digitaal daar terecht. Met deze stappen gaat de koppeling snel en eenvoudig.

Hoe werkt Mijn Burgerprofiel?

Meld je aan via de knop 'MIJN BURGERPROFIEL' in de rechterbovenhoek van onze website. Meld vervolgens veilig aan met je e-ID, itsme® of een beveiligingscode via mobiele app of sms. Daarna krijg je toegang tot het overzicht van je overheidsadministratie. 

 

Hulp nodig?

Heb je problemen met aanmelden, of heb je nog vragen over Mijn Burgerprofiel? Hier vind je alle informatie over Mijn Burgerprofiel. Je kan ook bellen naar 1700, het gratis informatienummer van de Vlaamse overheid.

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency