Gastgezinnen gezocht voor ontvangst delegatie La Meyze | Pittem

Gastgezinnen gezocht voor ontvangst delegatie La Meyze

Tijdens het aanstaande Hemelvaartweekend  mogen we opnieuw een delegatie van onze zustergemeente La Meyze verwelkomen. Een 40-tal personen zal een bezoek brengen aan Pittem.  De delegatie zal toekomen op donderdag 10 mei 2018 en zij vertrekken weer huiswaarts op zondag 13 mei 2018. Om een echte verbroedering (en vriendschap) uit te bouwen wordt er niet gelogeerd in hotels maar wordt logement aangeboden bij particulieren.

Wij zijn daarom op zoek naar een 20-tal gastgezinnen die bereid zijn om onze Franse vrienden een onderdak te verlenen voor 3 nachten. We zoeken specifiek naar “kamers met ontbijt”. Gedurende de dag en de avond worden onze gasten opgevangen door het jumelagecomité en door de leden van Telstar.

Heb je een kamer vrij en wil je kennis maken met onze Franse vrienden dan is dit een uitstekende gelegenheid. Daarnaast kan je als gastgezin ook deelnemen aan tal van activiteiten die georganiseerd worden voor onze gasten tijdens dit weekend.

Geïnteresseerd ? Geef gerust je naam door aan gemeentesecretaris Geert Mahieu (tel. : 051/46.03.65), de voorzitter van het jumelagecomité Danny Pollet (tel. : 0496/67.51.64) of aan Marleen Sierens (tel. : 051/46.03.69 – marleen.sierens@pittem.be)

burgemeester-la-meyze2-wrb.jpg

Copyright 2018 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Sitemap

Website door Ntriga.Agency