Fietspad Brugsesteenweg krijgt opknapbeurt | Pittem

Fietspad Brugsesteenweg krijgt opknapbeurt

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt dinsdag 26 en woensdag 27 april op de Brugsesteenweg (N50) in Pittem. Het fietspad richting Kortrijk krijgt er een opknapbeurt. Richting Kortrijk moeten zowel fietsers als auto’s een omleiding volgen, richting Brugge kan je gewoon voorbij de werken rijden en fietsen. 

Fietspad in slechte staat

Het fietspad langs de Brugsesteenweg (N50) in Pittem is in slechte staat. Tussen de Nijverheidsstraat en Muizelaarstraat, een stuk van ongeveer 550 meter, wordt het fietspad volledig opnieuw aangelegd in asfalt.

 

Omleiding voor fietsers en auto’s

Om de werken uit te voeren, moet de aannemer de helft van de rijweg innemen. Het stuk van de Brugsesteenweg tussen de Muizelaarstraat en huisnummer 36 (net voor de gebouwen van Filantex) kan enkel gebruikt worden richting Brugge. Het verkeer richting Kortrijk moet een omleiding volgen via de Ringlaan R. Depaepe (N37) naar de Meulebeeksestraat, om langs Meulebeke opnieuw aan te sluiten op de Brugsesteenweg.

Weersgevoelig

Asfalteringswerken kunnen alleen plaatsvinden bij goed weer. Als het weer tegenzit, kan het dus zijn dat de werken nog worden uitgesteld. Actuele informatie vind je op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer.  

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency