Eerste jaar middelbaar = 1 maand gratis met De Lijn | Pittem

Eerste jaar middelbaar = 1 maand gratis met De Lijn

Start je kind na de vakantie in het eerste middelbaar? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. De bus- en tramchauffeurs nemen met plezier de rol van mama/papa taxi van je over.

Probeer bus en tram een mand lang gratis uit

Met een gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op bus en tram stappen. Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend.

Aanvragen is eenvoudig

  • Is je kind geboren in 2011? Dan kan je zo een gratis probeerabonnement aanvragen: registreer je voor 17 augustus 2023 met het rijksregisternummer van je kind op de website van De Lijn. In augustus ontvang je dan het probeerabonnement per post.
  • Is je kind niet geboren in 2011, maar start hij/zij ook in het eerste middelbaar? Dan geldt dezelfde procedure als hierboven. Vul op de website van De Lijn het aanvraagformulier in en laad het nodige attest op. 

Duurzaam op stap met De Lijn

Met de probeeractie maakt je kind nu al kennis met het openbaar vervoer en de voordelen van een Buzzy Pazz, het jongerenabonnement. Jij als ouder helpt zo ook mee om het aantal autoverplaatsingen in je buurt te verminderen. Zo wordt de schoolomgeving van je kind leefbaarder en verkeersveiliger – en dat heeft voordelen voor iedereen: de klasgenootjes van je kind, de leerkrachten, de buren, … Bovendien krijg je als inwoner van gemeente Pittem 10% korting op een Buzzy Pazz. Kortom: redenen genoeg om te kiezen voor het openbaar vervoer.

Vragen over deze actie?

Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency