Annulatie kermissen en COVID19-gevolgen op gemeentelijk niveau | Pittem

Annulatie kermissen en COVID19-gevolgen op gemeentelijk niveau

De nieuwe Corona-maatregelen hebben uiteraard hun gevolgen op gemeentelijk niveau.
 
  • de gemeentelijke dienstverlening blijft zoals die de laatste tijd verloopt: op afspraak helpen we je graag verder. Neem daarvoor even contact op met de bevoegde dienst. Niet-dringende zaken kunnen echter wel uitgesteld worden.
  • voor de veiligheid van onze burgers, medewerkers, ordehandhavers, ... en uit respect voor het geleverde werk van de zorgverleners, werd - wel met spijt in het hart en samen met Tielt en Meulebeke - beslist om alle grote evenementen in Pittem en Egem tijdens de zomermaanden te annuleren. Concreet betekent dit onder andere geen Sint-Godelievekermis, geen Zotte Maandagfestiviteiten en geen Sint-Germanuskermis deze zomer... Vind hier de volledige persnota.
  • we komen onze belofte na om voor iedere inwoner van Pittem en Egem elk 2 herbruikbare mondmaskers te verdelen. Het ziet er echter niet naar uit dat we dit voor midden mei klaar kunnen spelen. We zitten in de startblokken en bereiden alles voor, maar wachten nog op de levering van de maskers. De aankoop gebeurt via Midwest maar ook gemeentelijk.
  • met de opening van alle winkels op 11 mei als deel van voorziene exitstrategie herinneren we de lokale handelaars en ondernemers er graag aan dat de gemeente Pittem nog steeds gratis 'social distance' stickers verdeelt zodat winkelen op een duidelijke en veilige manier kan doorgaan.
 
Hou het veilig en gezond! #samentegencorona #coronakrijgtonsnietklein #blijfinuwkot

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency