Vaccinatie en Vaccinatiecentrum Tielt | Pittem

Vaccinatie en Vaccinatiecentrum Tielt

Het coronavaccin wordt ons belangrijkste wapen om het coronavirus te verslaan. Elke inwoner in Pittem en Egem ouder dan 18 jaar kan zich gratis laten vaccineren in het vaccinatiecentrum in de Europahal in Tielt. Heb je nog een vraag over je vaccinatie, je uitnodiging, het bevestigen of verplaatsen van je vaccinatiemoment, het verloop van je vaccinatie of mobiliteit? Neem dan zeker een kijkje op 'antwoord op veelgestelde vragen' of op de website www.vaccinatiecentrumtielt.be. Bekijk alvast het filmpje hoe je vaccinatietraject zal verlopen.

Check ook even de website Laat je vaccineren.  

 

Laatste oproep voor vaccinatie

Na een drukke prikzomer zit het vaccinatiecentrum van Tielt in de laatste rechte lijn. In september krijgt wie zijn/haar vaccinatie om welke reden dan ook heeft gemist een laatste kans om alsnog een afspraak voor inenting vast te leggen.

Vanaf maandag 23 augustus kunnen zij via het callcenter rechtstreeks een afspraak boeken. Het callcenter is bereikbaar via 051 12 30 20

  • Op weekdagen van 08.00 tot 20.00 uur
  • Op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur 

Ook wie initieel expliciet het vaccin weigerde en zich niet meer inschreef via QVAX, kan via het callcenter laten weten dat hij/zij alsnog een inenting wenst. 

Contacteer het callcenter ten laatste op dinsdag 21 september. De allerlaatste sessie voor een eerste vaccinatie is gepland op woensdag 22 september, de allerlaatste (tweede) prikken worden gezet op woensdag 13 oktober. 

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency