Stem en stoef met jouw lokale winkelier en win! | Pittem

Stem en stoef met jouw lokale winkelier en win!

Heel wat lokale handelaars stelden zich kandidaat om de ambassadeur te worden van de campagne 'Ik Koop Lokaal'. Maar nu is het aan jou om te stemmen en te stoefen op jouw deelnemende favoriete handelaar! Dit kan tot en met 25 mei 2021.

Per deelnemende gemeente zal één ambassadeur verkozen worden. Stemmen is gratis en je kan er trouwens leuke prijzen mee winnen zoals een weekendarrangement Logeren in Vlaanderen en cadeaucheques van de deelnemende gemeenten. 

Hoe kan je stemmen of stoefen met je favoriete lokale handelaar?

- stemmen kan enkel op de deelnemende lokale handelaars via de website www.ikkooplokaal.be (kandidaat-ambassadeurs 2021).

- stoefen kan via sociale media:

* op de facebookpagina van Ik Koop Lokaal te liken en een foto op deze facebookpagina te posten van jouw favoriete handelaar en of aankoop met de vermelding van #ikkooplokaal en het taggen van de winkelier (@naamvandewinkel).

* via instagram: volg de instragrampagina van Ik Koop Lokaal en post een foto van je handelaar/aankoop op je feed of in je story. Vermeld @ikkooplokaal en de winkel (@naamvandewinkel) en gebruik de hashtag#ikkooplokaal. Enkel openbare posts zijn zichtbaar voor Ik Koop Lokaal. Wil je deelnemen met een privéaccount, stuur dan een screenshot via DM naar Ik Koop Lokaal.

Winnaars en prijzenpot

De winnaars worden per e-mail, messenger of per telefoon verwittigd. Prijzen zullen op 17 juni 2021 worden overhandigd tijdens de finale van 'Ik koop Lokaal' (volgens de geldende coronamaatregelen).

De prijzenpot bestaat uit:

* 3 x weekendarrangement Logeren in Vlaanderen t.w.v. 250 euro

* cadeaucheques van de deelnemende gemeenten

Lees het volledige wedstrijdrgelement 'Stoef met jouw lokale winkelier en win'

Meer info over deze campagne nodig? Neem contact op via info@ikkooplokaal.be of via het contactformulier op de website www.ikkooplokaal.be 

 

Word jij het gezicht van Ik koop lokaal?  (er kan niet meer deelgenomen worden)

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale handelaars, dat is de bedoeling van de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, gaat Ik koop lokaal voor de derde maal op zoek naar ambassadeurs. Word jij het gezicht van Ik koop lokaal 2021?

Stel je dan nu kandidaat zodat jouw klanten op jou kunnen stemmen. Door deel te nemen maak je mensen warm om lokaal te kopen én voer je promotie voor je eigen zaak.  

Wie kan deelnemen?

Elke lokale, zelfstandige West-Vlaamse handelaar die zich geroepen voelt om lokaal kopen in de kijker te zetten.

Hoe?  

Stel je kandidaat tussen 1 maart en 15 april 2021 via www.ikkooplokaal.be. Jouw zaak komt op de website van Ik koop lokaal. Je ontvangt fysiek en digitaal promotiemateriaal om bekend te maken dat je deelneemt. De campagne wordt ook bekendgemaakt via social media, televisie en via lokale kranten.

Consumenten kunnen op jou stemmen (via de website) of met jou stoefen (via Facebook en Instagram) van 26 april t.e.m. 25 mei 2021.

De winkelier met de meeste stemmen/stoefen zal uiteindelijk uitgeroepen worden tot Ik koop lokaal-ambassadeur van zijn stad of gemeente.

De finale is voorzien op 17 juni 2021 waarop alle ambassadeurs bekendgemaakt worden. Die avond wordt ook de provinciale Ambassadeur verkozen.  Het volledige deelnemersreglement is terug te vinden op de website www.ikkooplokaal.be    

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency