Oproep! Stel je kandidaat als ambassadeur 2021 van Ik Koop Lokaal | Pittem

Oproep! Stel je kandidaat als ambassadeur 2021 van Ik Koop Lokaal

Word jij het gezicht van Ik koop lokaal?  

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale handelaars, dat is de bedoeling van de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, gaat Ik koop lokaal voor de derde maal op zoek naar ambassadeurs. Word jij het gezicht van Ik koop lokaal 2021?

Stel je dan nu kandidaat zodat jouw klanten op jou kunnen stemmen. Door deel te nemen maak je mensen warm om lokaal te kopen én voer je promotie voor je eigen zaak.  

Wie kan deelnemen?

Elke lokale, zelfstandige West-Vlaamse handelaar die zich geroepen voelt om lokaal kopen in de kijker te zetten.

Hoe?  

Stel je kandidaat tussen 1 maart en 1 april 2021 via www.ikkooplokaal.be. Jouw zaak komt op de website van Ik koop lokaal. Je ontvangt fysiek en digitaal promotiemateriaal om bekend te maken dat je deelneemt. De campagne wordt ook bekendgemaakt via social media, televisie en via lokale kranten.

Consumenten kunnen op jou stemmen (via de website) of met jou stoefen (via Facebook en Instagram) van 13 april t.e.m. 11 mei.

De winkelier met de meeste stemmen/stoefen zal uiteindelijk uitgeroepen worden tot Ik koop lokaal-ambassadeur van zijn stad of gemeente.

De finale is voorzien op 3 juni waarop alle ambassadeurs bekendgemaakt worden. Die avond wordt ook de provinciale Ambassadeur verkozen.   Het volledige deelnemersreglement is terug te vinden op de website www.ikkooplokaal.be

Schrijf je in via https://www.ikkooplokaal.be/nl/kandidaat-ambassadeur-2021       

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency