Koop Lokaal bij de Pittemse en Egemse ondernemers | Pittem

Koop Lokaal bij de Pittemse en Egemse ondernemers

KOOP LOKAAL, OOK DIGITAAL!

Wat niemand deze zomer had verwacht, is toch realiteit geworden: niet-essentiële winkels gaan weer voor 4 à 6 weken dicht.

“Ik koop lokaal” blijft niet bij de pakken zitten en wil de consument oproepen om dit najaar lokaal te blijven kopen en niet te kiezen voor de buitenlandse e-commerce reuzen.

‘Koop lokaal, ook digitaal’! Onder deze noemer willen we een overzicht brengen van fysieke winkels die momenteel de deuren moeten sluiten, maar wel een alternatief aanbod hebben. Dit kan via een webshop maar evengoed via verkoop of bestellingen op sociale media e.d. Ook afhaalpunten en leveringen aan huis kunnen hierin opgenomen worden.

Concreet willen we een overzicht van dit lokaal aanbod verzamelen op de gemeentelijke website, gekoppeld aan een Vlaamse mediacampagne van www.ikkooplokaal.be. We verwerken jullie gegevens zo snel als mogelijk op onze website, die snel inschrijft, komt ook snel op de website! Interesse? Schrijf je dan snel in door het inschrijvingsformulier terug te bezorgen aan onthaal@pittem.be.

 

Ter ondersteuning van onze Pittemse en Egemse ondernemingen werd een platform ontwikkeld waarbij

onze ondernemingen in een handig overzicht te raadplegen zijn, met verwijzingen naar hun online webstek en social media.

Steun onze lokale ondernemers, koop lokaal in jouw gemeente.

Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency