Kermisprogramma 2023 | Pittem

Kermisprogramma 2023

Om het kermisprogramma voor de Pittemse Sint-Godelievekermis 2023 vorm te geven, ontvangen we graag alle geplande activiteiten tussen 1 en 17 juli 2023. We publiceren deze activiteiten in een handig programmaboekje dat eind juni in alle brievenbussen van Pittem en Egem valt.

Wil jij ook gebruik maken van deze gratis publicatieruimte? Bezorg ons dan jouw geplande activiteit door het onderstaande formulier op in te vullen vóór 22 mei 2023. Alle activiteiten die ons doorgestuurd worden na deze datum, kunnen we niet meer publiceren.

Vul hier de gegevens van jouw activiteit in. Opgelet: de activiteit moet plaatsvinden tussen 1 en 17 juli 2023 in Pittem.

    Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens enkel voor Zotte Maandag 2023. De verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

    Hier vind je meer informatie over ons privacybeleid en jouw privacyrechten. In de privacyverklaring staat er ook duidelijk vermeld hoe je met ons contact kan opnemen bij meer vragen over de gegevensverwerking.

    Copyright 2023 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

    Website door Ntriga.Agency