Jaarmarkt 2022 | Pittem

Jaarmarkt 2022

Na twee jaar coronaperikelen organiseert het gemeentebestuur opnieuw een jaarmarkt op Zotte Maandag. Dit jaar vindt de jaarmarkt plaats op maandag 18 juli 2022 tussen 09.00 en 13.00 uur. 

Eetkraampjes (hamburgers, wafels, frietjes, pasta, ijs …) kunnen een volledige dag blijven staan op voorwaarde dat je inschrijft voor een volledige dag.

Schrijf in tot en met 22 juni 2022

Wens je ook je goederen en/of diensten aan de man te brengen in de centrumstraten van Pittem en ben je in het bezit van een leurkaart/ondernemingsnummer? Vul dan het onderstaande formulier in. Zorg dat je je ondernemingsnummer in de buurt hebt, want die zal je moeten invullen (dit geldt niet voor lokale handelaars / verenigingen). Je kan inschrijven tot en met woensdag 22 juni.

Tarieven

  • per halve dag tot 8 meter: € 25
  • per halve dag per bijkomende meter: € 1 per meter
  • eetkraam: € 125
  • fotografen: € 30
  • inschrijven na woensdag 15 juni of niet online inschrijven: € 5 extra

De standplaatsvergoeding wordt in de loop van de dag opgehaald door de marktleiders.

Toekenning standplaatsen

Vanaf eind juni ontvang je de toegekende standplaats. In de mate van het mogelijke wijzen we dezelfde standplaatsen van de jaarmarkt in 2019 toe.  

Marktreglement

Gegevens aanvrager

Indien je bij de vorige vraag "Marktkramer" aanduidde, gelieve dan hier jouw ondernemingsnummer in te vullen.

Gegevens standplaats

Marktkramers met een stand van maximum 8 meter betalen 25 euro per halve dag. Vanaf meer dan 8 meter betaal je 1 euro per bijkomende meter. 

Enkel handelaars met een eetkraampje (hamburgers, wafels, frietjes, pasta, ijs …) kunnen inschrijven voor een volledige dag.

Copyright 2022 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency