DENK MEE OVER DE TOEKOMST VAN ONZE GEMEENTE EN SCHRIJF JE IN VOOR DE THEMATAFELS. | Pittem

DENK MEE OVER DE TOEKOMST VAN ONZE GEMEENTE EN SCHRIJF JE IN VOOR DE THEMATAFELS.

Begin deze maand viel bij 1.400 willekeurig gekozen inwoners een enquête in de bus. Via deze vragenlijst polsen we naar de mening van onze inwoners over heel wat thema's die Pittem aanbelangen.

Heb je geen vragenlijst ontvangen maar wil je toch meedenken met andere inwoners over de toekomst van onze gemeente? Schrijf je dan in om deel te nemen aan de gesprekstafels die zullen doorgaan op donderdag 16 mei 2019 om 19u30 in de Broeders Maristenzaal. Deze gesprekstafel zal maximaal anderhalf uur duren. Verschillende thema’s (mobiliteit, dienstverlening, wonen en werken …) zullen aan bod komen. Aan mandatarissen vragen we vriendelijk om zich niet in te schrijven, aangezien we niet toelaten dat ze deelnemen aan de thematafels. Burgers die reeds een vragenlijst hebben ontvangen, blijven natuurlijk ook welkom op de thematafels. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 mei 2019.

De gegevens die we verzamelen uit de enquête en tijdens de gesprekstafels worden mee genomen in de opmaak van het nieuwe gemeentelijk meerjarenplan 2020-2025.

Schrijf je hier in:

Copyright 2021 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency