Pittemse kadobon

Geen idee van een verjaardagsgeschenk voor oma, of je wil je partner eens extra in de bloemetjes zetten, maar je hebt geen idee wat te kopen? Met de Pittemse kadobon heb je de oplossing misschien wel in de hand. 

Om de lokale handel en economie te steunen, heeft het gemeentebestuur van Pittem besloten om een cadeaubon, namelijk de ‘Pittemse kadobon’, uit te geven. Het idee rijpte in het schepencollege en werd uiteindelijk goedgekeurd in de gemeenteraad van 29 juni 2015. Vanaf 1 juli 2015 komt de Pittemse kadobon dan ook effectief in omloop. De kadobon heeft een plastic bankkaartmodel.

De waarde van de kadobon kan immers besteed worden bij iedere handelaar op het grondgebied van Pittem en Egem. Er zullen kadobonnen zijn van 5, 10, 15, 25 en 50 euro en ze worden te koop aangeboden in het gemeentehuis.

Maar er is meer: het gemeentebestuur gaat zelf het engagement aan om voor een aantal aangelegenheden een kadobon te schenken:

  • als gemeentelijke geboortepremie
  • ter gelegenheid voor huwelijksjubilea
  • als geschenk voor de muzieklaureaten van de muziekacademie
  • als prijs voor laureaat van de muziekwedstrijd Roel Vandenheede
  • als geschenk voor de gemeentelijke, provinciale, gewestelijke en nationale sportkampioenen

Op die manier zijn we er zeker van dat dit ten goede komt aan de Pittemse en Egemse handel!

We proberen het de handelaars zo gemakkelijk mogelijk te maken. We vragen enkel om de kadobonnen te aanvaarden en een factuur (met vermelding van je rekeningnummer) op te maken voor het gemeentebestuur van Pittem voor het bedrag van de kadobon. De kadobon moet wel samen met deze factuur overgemaakt worden.  

specimen voorkant kadobon
Klik om te vergroten